Ens complau anunciar-vos el naixement d’una nova Delegació Territorial: ActivaMent Baix Llobregat. El passat 23 d’octubre, es va aprovar la consitució d’un nou territori amb un funcionament autònom, impulsat per un grup de companyes i companys de diversos municipis de la comarca. Una iniciativa que permetrà desplegar l’activisme, el suport mutu, l’autorepresentació política, la sensibilització comunitària i diversos projectes a un nou territori de Catalunya.

Actualment, ja estan treballant per millorar la salut mental, donar-se a conèixer als diversos agents del territori, lluitar contra l’estigma, oferir recolzament a qui el necessiti i acollir a totes aquelles persones del Baix Llobregat que han tingut o tenen una experiència de patiment psicològic i/o diversitat mental.

Les assemblees obertes a totes les persones que vulguin assistir es realitzen quintzenalment al Centre Cultural Joan García Nieto (C/ Mossen Andreu, 13), de la ciutat de Cornellà, els divendres de 10h a 12h. Al desembre s’ofereix una formació en Moderació de Grups d’Ajuda Mútua, per iniciar un nou GAM local. Si voleu contactar i/o participar, podeu escriure a baixllobregat@activament.org o trucar al telèfon 672 713 112.

Comentarios: