El divendres 20 de desembre, el nostre company David García va estar a Mi Gramo de Locura, de Ràdio 5 – RNE, per compartir la seva experiència de vida i el seu procés de recuperació, a la qual han titulat: “David contra Goliat“.

Mi Gramo de Locura és un programa dirigit i presentat per José Manuel Cámara, pensat per ser un altaveu de les entitats que treballen amb persones que pateixen malestar psíquic. La Ràdio pública cedeix aquest espai a la Confederación Salud Mental España, per presentar les entitats, els seus projectes i realitzar entrevistes a persones convidades.

David va viure fa gairebé 20 anys la seva primera crisi per culpa d’un trastorn bipolar. Va ser ingressat a un hospital durant tres setmanes. I d’aquesta experiència, es va refer com a activista en salut mental. Dóna xerrades sobre la seva experiència personal en col·legis, en fòrums de professionals de salut mental i en diversos espais de sensibilització comunitària. Actualment, David és col·laborador d’ActivaMent i d’Obertament.

Si no has pogut escoltar el programa, avui us portem el podcast (la gravació):

Comentarios: