RàdioAktiva, un programa alternatiu, un informatiu diferent, un espai per a la diversitat, un altaveu pel col·lectiu de persones psiquiatritzades, una forma de lluitar contra el malestar psíquic i les causes que el provoquen o el sostenen, com la discriminació en totes les seves formes. És una manera de donar-nos veu a les persones a qui moltes vegades ens falta, per aixecar-la contra la injustícia. Ho farem de formes tan diverses com diverses som les persones, amb la il·lusió de crear un magazine de ràdio interessant i combatiu. Un programa de Miguel Dubra, a Ràdio Farró, la nova ràdio comunitària del Centre Cívic Vil·la Urània.

Programa 1 de la 2a temporada de RàdioAktiva. Avui ens acompanyen Rosa García i Manolo Ruiz per a parlar d’Escolta de Veus i Experiències Inusuals, des de dues experiències diferents: quan són una font de protecció i quan es viuen amb patiment. Reflexionarem sobre la patologizatció d’aquestes experiències i com les persones les integren a les seves vides.

Comptem al programa amb les col·laboradores habituals: Hernán Maria Sampietro, Grecia Guzmán, Laura Sicilia, i ens visita una treballadora social d’Argentina: Valentina Bibel. I, per suposat, porta el programa Miguel Dubra.

Comentarios: