El proper divendres 28 de juny, a les 18h, arriba una nova sessió del CineFòrum. Aquest mes, veurem “Que no pase más”, Un documental que destapa les males pràctiques, interessos corporatius i injustícies que hi ha darrere de les negligències mèdiques. A través de 12 casos, en els quals familiars i afectats ens expliquen com les negligències mèdiques i els processos judicials els van canviar les vides. A la sessió, comptarem amb la participació d’alguns dels testimonis del documental.

El CineFòrum és una activitat gratuïta, pensada per gaudir i reflexionar, organitzada per ActivaMent, amb la col·laboració de la Xarxa sense Gravetat. En aquesta ocasió, amb la participació de l’associació Que no pase más, constituïda amb les persones que han format part de la realització del documental.

Si vols passar una bona estona, reflexionant amb una pel·lícula i participant d’una tertúlia en bona companyia, vine al CineFòrum. Nosaltres et convidem també a les crispetes!!! A la Biblioteca Ignasi Iglesias, de Can Fabra (C/ del Segre, 20), Barcelona. El divendres 28 de juny, a les 18h. T’hi esperem!!!

Comentarios: