El proper divendres 31 de maig, a les 19h, arriba una nova sessió del CineFòrum. Una activitat gratuïta, pensada per gaudir i reflexionar, organitzada per ActivaMent, amb la col·laboració de la Xarxa sense Gravetat i el Convent de Sant Agustí. En aquesta ocasió, amb la participació de la Comunitat Terapèutica del Maresme, qui han format part de la realització del documental.

Aquest mes, veurem “Monos como Becky”, una pel·lícula documental, dirigida per Joaquín Jordá, que narra la història de la Lobotomia. Una intervenció quirúrgica popularitzada per Edgar Moniz, guanyador del premi novell pel seu “descobriment”, qui va decidir aplicar massivament a éssers humans desprès d’un únic experiment amb una mona ximpanzé, anomenada “Becky”. Una intervenció consistent en tallar els lòbuls frontals per desconnectar-los de la resta del cervell.

Si vols passar una bona estona, reflexionant amb una pel·lícula i participant d’una tertúlia en bona companyia, vine al CineFòrum. Nosaltres et convidem també les crispetes!!! Al Centre Cívic Convent de Sant Agustí (C/ Comerç 36), Barcelona. El divendres 30 de novembre, a les 19h. T’hi esperem!!!

Comentarios: