El proper divendres 27 de setembre, a les 19h, arriba una nova sessió del CineFòrum. Una activitat gratuïta, pensada per gaudir i reflexionar, organitzada per ActivaMent, amb la col·laboració de la Xarxa sense Gravetat i el Convent de Sant Agustí. En aquesta ocasió, amb la participació de la Comunitat Terapèutica del Maresme, qui han format part de la realització del documental.

Aquest mes, veurem “El Silencio de Otros”, una multipremiada pel·lícula documental, guanyadora del premi Goya al millor documental i el premi del públic al Festival de Berlín, entre d’altres. El film ens ensenya la lluita silenciada de les víctimes del llarg règimen franquista, qui continuen buscant justícia fins als nostres dies. La pel·lícula segueix a les víctimes i supervivents a mesura que s’organitza l’anomenada “querella argentina” com a camí per confrontar el pacte de l’oblit que hi ha a l’Estat espanyol. Dirigida per Almudena Carracedo i Robert Bahar, co-producida per Pedro Almodovar.

Ens acompanyarà per a les reflexions Iridia – Centre de Defensa de Drets Humans. Associació catalana que treballa per la defensa dels DDHH, en especial els drets civils i polítics, intervenint en situacions del vulneracions de drets.

Si vols passar una bona estona, reflexionant amb una pel·lícula i participant d’una tertúlia en bona companyia, vine al CineFòrum. Nosaltres et convidem també a les crispetes!!! Al Centre Cívic Convent de Sant Agustí (C/ Comerç 36), Barcelona. El divendres 27 de setembre, a les 19h. T’hi esperem!!!

Comentarios: