El proper divendres 24 de gener, a les 19h, arriba una nova sessió del CineFòrum. Una activitat gratuïta, pensada per gaudir i reflexionar, organitzada per ActivaMent, amb la col·laboració de la Xarxa sense Gravetat i el Convent de Sant Agustí.

Aquest mes, veurem “De tal padre, tal hijo”. El film narra la història d’Ryota, un reeixit arquitecte a qui criden de l’hospital on va nèixer el seu fill fa sis anys, per dir-li que en realitat el seu veritable fill va ser intercanviat amb una altra família per error. Ara a el matrimoni no li queda més remei que enfrontar-se a una difícil decisió: recuperar al seu veritable fill, o seguir criant al petit que han estimat tots aquests anys. Un qüestionament sobre la idea mateixa de família i dels vincles afectius.

Si vols passar una bona estona, reflexionant amb una pel·lícula i participant d’una tertúlia en bona companyia, vine al CineFòrum. Nosaltres et convidem també a les crispetes!!! Al Centre Cívic Convent de Sant Agustí (C/ Comerç, 36), Barcelona. El divendres 24 de gener, a les 19h.

T’hi esperem!!!

Comentarios: