Les associacions ActivaMent Granollers i Daruma organitzem aquest últim trimestre de l’any el Cicle de Cinema “Res és el que sembla!”, amb la possibilitat de conversar, després de cada projecció, entorn la salut mental. Un espai per gaudir, reflexionar i aprendre col·lectivament.

Programació:

Vivir y otras ficciones (2016), el dimarts 22 d’octubre, a les 19h. Multipremiada película de no-ficción, que narra la vida de personas con diversidad funcional y las barreras que deben enfrentar.

El lado bueno de las cosas (2012), el dimarts 12 de novembre, a les 19h. Nominada a 8 Oscars (incloent Millor Pel·lícula), amb Jennifer Lawrence, guanyadora de l’Oscar per aquesta interpretació, Bradley Cooper i Robert de Niro.

Inside Out (2015), el dimarts 17 de desembre a 19h. Una pel·lícula d’animació de Pixar Animation Studios i Walt Disney. Un film presentat a Cannes, Globus d’Or i Premi de l’Acadèmia a la millor pel·lícula d’animació.

Les sessions tindran lloc a Can Jonch – Centre de Cultura per la Pau (C/ del Rec, 19), Granollers. Una activitat gratuïta i oberta a la ciutadania. Més informació: granollers@activament.org

Comentarios: