Us convidem a la xerrada «Parlem de Salut Mental», un esdeveniment organitzat per Badalona Serveis Assistencials (BSA) i ActivaMent Delegació Gramenet. El dimecres 30 d’octubre, a les 18.30 hores, a la sala d’actes de l’Hospital Municipal de Badalona (Via Augusta, 9-13).

Parlarem del model d’ActivaMent, una entitat de salut mental constituïda, autogestionada i dirigida per qui hem travessat o estem vivint una situació de patiment psicològic o diversitat mental; i de les properes col·laboracions amb Badalona Serveis Assistencials i altres entitats del territori. En concret, intervindran Hernán Maria Sampietro, coordinador de projectes d’ActivaMent Catalunya Associació i Núria Prats, referent de la delegació d’ActivaMent a Santa Coloma de Gramenet; i finalment, Esther Lobo, cap del Servei de Salut Mental i Addiccions de BSA.

La xerrada s’emmarca en les activitats commemoratives del Dia Mundial de la Salut Mental, que aquest any defensa el lema: «Parlar i escoltar, salva vides».

Les persones que desitgin assistir a l’acte, que forma part del cicle de conferències Aula de salut. Aprenem de la mà de l’especialista, s’hi han d’inscriure prèviament. Les xerrades d’Aula de salut estan obertes a tothom qui hi estigui interessat, encara que el nombre d’assistents està limitat a l’aforament de la sala. La inscripció es pot fer mitjançant el telèfon 93 464 83 89 -de dilluns a divendres de 9 a 13 hores- i l’adreça de correu electrònic bsa@bsa.cat o mitjançant la pàgina web de Badalona Serveis Assistencials, gràcies a un formulari online disponible a la pàgina principal o a l’apartat l’Agenda de salut.

Comentarios: