Des d’ActivaMent Catalunya Central participem dels esdeveniments organitzats a la ciutat de Manresa al voltant del Dia Mundial de la Salut Mental. De l’1 a l’11 d’octubre, sota el lema: “Salut Mental cada dia” hi ha un ampli programa d’activitats que inclou: exposició artísitica, tallers, ponències, jocs, club de lectura, lectura de manifest, presentació de llibres i molt més.

El dijous 10 d’octubre, a les 12h, el nostre company Josep Franch, coordinador d’ActivaMent Catalunya Central, llegirà el Manifest pel Dia Mundial de la Salut Mental, a la Plaça Major de Manresa. Desprès hi haurà poesia, a càrrec d’Isaac Morell, cantarà la coral del Centre de Dia, i el Club Social el Mosaic representarà l’Obra: “Si queremos, sí se puede”.

El divendres 11 d’octubre, a les 19h, a la Sala de Reunions de la Biblioteca del Casino, el nostre company Alfonso Gálvez presentarà el seu llibre “La puerta está abierta”, i moderarà el debat Montse Manresa, vocal d’ActivaMent Catalunya Central.

Organitzen: Althaia, Ampans, Salut Mental Catalunya, Obertament, l’Ajuntament de Manresa, Mútua Manresa, Biblioteques de Manresa, l’Institut Català de la Salut, ActivaMent Catalunya Central i altres entitats. Més informació: catalunyacentral@activament.org

Comentarios: