El proper dijous 26 de setembre, a les 19h, us convidem a la presentació del llibre “Manicomio”, a la ciutat de Granollers. Una activitat que estarà a càrrec de la pròpia autora, Montse Batalla, i de l’il·lustrador, Xevidom. Qui ens explicaran com va ser el procès de creació d’aquesta obra i els motius per a compartir la seva història de vida.

Manicomio, còmic publicat per Ediciones La Cúpula, és una novel·la gràfica basada en una experiència autobiogràfica de la guionista. L’obra és un testimoni de denúncia d’un sistema de “salut” mental basat en la vulneració sistemàtica dels drets humans. En paraules de Montse Batalla: “Necessitava denunciar aquell maltractament, cruel i injust, que vaig rebre a nivell humà per part d’uns metges i un personal sense cap empatia, cosa que va ser tan dur com la pròpia malaltia.”

Un esdeveniment organitzat per ActivaMent Granollers i l’Associació Daruma. L’activitat és gratuïta i oberta al públic general. El dijous 26 de setembre, a les 19h, al Restaurant Anònims (C/ Ricoma, 57), Granollers. Per a més informació: granollers@activament.org. Us hi esperem!

Comentarios: