[metaslider id=”31916″]ActivaMent Vallès Occidental us convida a participar dels seus Grups d’Ajuda Mútua (GAM) de salut mental en primera persona. Un espai d’escolta i comprensió per trobar-nos i compartir entre persones que hem viscut o estem vivint un trastorn mental.

Si participes a un GAM, pots trobar comprensió i recolzament per part d’altres persones que sabem què significa viure una experiència de patiment psicològic i/o de diversitat mental, i les dificultats que sovint suposa el fet d’estar diagnosticades, per l’estgima i autoestigma. El GAM és un espai al qual ningú et jutjarà ni et dirà com has de ser. A més, podràs conèixer altres persones que comparteixen amb tu aquesta experiència de vida, podràs expressar-te lliurement, escoltar i ser escoltat, aprendre més de tu i del demés sobre el trastorn mental i trobar noves persones amb les quals relacionar-te i establir vincles d’amistat.

Actualment, la nostra delegació ActivaMent Vallès Occidental té en funcionament 4 GAMs diferents, a tres ciutats del territori: Sabadell (amb un grup de mati i un altre grup de tarda), Terrassa i Cerdanyola.

Ciutat: Sabadell. GAM 1
Dia: tots els dimarts.
Horari: de 11h a 13h.
Lloc: Club Social La Xamba (C/ Leonardo Da Vinci, 81).

Ciutat: Sabadell. GAM 2
Dia: tots els dimecres.
Horari: de 17h a 19h.
Lloc: Centre Cívic de la Creu Alta (Carretera Prats de Luçanès, 2).

Ciutat: Terrassa.
Dia: tots els dilluns.
Horari: de 11:30h a 13:30h.
Lloc: Casal Cívic Ca n’Aurel (Plaça del Tint, 4).

Ciutat: Cerdanyola.
Dia: tots els dimecres.
Horari: de 15:45h a 17:45h.
Lloc: Servei de Rehabilitació Comunitària (C/ Adam i Eva, 4).

El GAM és una activitat gratuïta, oberta a totes les persones que vulguin participar, amb places limitades! Si vols participar, pots reservar la teva plaça i/o demanar més informació escrivint a vallesoccidental@activament.org o trucant al 600687641. T’hi esperem!

Comentarios: