Des de la delegació d’ActivaMent Gramenet estem connectant i creant sinergies amb Badalona Serveis Assistencials, Salut Mental Barcelonès Nord i altres institucions i associacions de salut mental de Badalona, amb l’objectiu de promoure l’activisme i el suport mutu a la ciutat.

Dins d’aquesta aproximació, tenim programades les següents activitats a Badalona:

Acte pel Dia Mundial de la Salut Mental a Badalona, amb el lema “Parlar i escoltar salva vides”: el dijous 10 d’octubre, a partir de les 11h, a la Plaça de la Vil·la de Badalon. Estarem amb estands informatius de les diferents entitats i institucions vinculades a la salut mental, amb un estand creatiu per crear les nostres frases i dibuixos amb el lema d’aquest any. També tindrem actuacions artístiques, com un concert de Laura Jareño, i els parlaments de l’acte.

Xerrada sobre salut mental: el dimecres 30 d’octubre, a les 18,30h, oferirem conjuntament amb BSA una xerrada dins del cicle de xerrades de Salut, a la sala d’actes de l’Hospital Municipal de Badalona. Pròximament oferirem més informació.

Xerrada presentació sobre els Grups d’Ajuda Mútua: el dilluns 11 de novembre, a la seu del Club Badiu i Salut Mental Barcelonès Nord (Av. Dr. Bassols, 62, 1er), Badalona, de 16h a 19h. Oferirem una presentació per saber com funcionen els GAM de salut mental en primera persona, un espai d’escolta, comprensió i suport mutu, per a persones amb trastorn mental i/o experiència de patiment psicològic.

Tot això amb l’objectiu de crear un equip local d’activistes en salut mental en primera persona de la nostra entitat, per iniciar un grup d’ajuda mútua a Badalona, fer xerrades, sensibilitzacions i més activitats.

Si vols informar-te i/o participar de les nostres activitats a Badalona, pots contactar a suportterritorial@activament.org.

Comentarios: