Aquesta setmana, segona sessió del Cicle de Cinema i Salut Mental de Sant Andreu. Una activitat pensada per construir diàlegs i apropar la salut mental als ciutadans i ciutadanes dels nostres barris. Al cicle, cada setmana veiem una pel·lícula a la biblioteca, amb posterior debat i intercanvi d’opinions i experiències.

En aquesta ocasió veurem “Beautiful Boy”, una película seleccionada per al Festival de Cinema de Sant Sebastià i candidata a l’Oscar al millor actor secundari (Timothée Chalamet). El film ens explica l’addicció a la metamfetamina d’un noi adolescent i els seus intents per sortir de la droga, a través dels ulls del seu pare, que observa impotent al seu fill mentre lluita contra la drogodependència.

Una activitat gratuïta i oberta a la ciutadania, organitzada per la Fundació Vidal i Barraquer, amb la col·laboració de l’Agència de Salut Pública de Barcelona, la Xarxa de Biblioteques de Barcelona, el Centre Cívic Baró de Viver, el projecte KMK de ‘AREP i ActivaMent Catalunya Associació.

El dijous 14 de novembre, a les 18h, a la Biblioteca Marina Clotet (C/ del Ferro, 1).

Us hi esperem!

Comentarios: