El dijous 19 d’abril, a les 19h, a la Biblioteca Can Peixauet de Santa Coloma de Gramenet, participem de la xerrada “Tots parlen malament de mi”. Per comprendre com es viu i què es pot fer per abordar un episodi de psicosi. Amb experiències de vida en primera persona i la mirada professional. L’explicació conceptual la farà el psiquiatre del CAEM Pablo Kuffer i els testimonis vivencials estan a càrrec de les companyes d’ActivaMent Rosa García i Núria Prats.

Aquesta xerrada està inclosa dins del projecte Sentir Salut Mental: parlant  de la salut mental amb naturalitat. Programa de xerrades,  cinema-fòrums, lectura de contes, documentals i altres activitats inclusives a les biblioteques de Santa Coloma de Gramenet. D’octubre  2017 a juny  2018. Projecte impulsat per la Taula de Salut Mental i Addiccions de Santa Coloma de Gramenet, la xarxa de biblioteques de Santa Coloma de Gramenet i l’Ajuntament de Santa Coloma.

Hi col·laborem: la Diputació de Barcelona, la Federació Salut Mental Catalunya i ActivaMent Catalunya Associació amb la Delegació ActivaMent Gramenet.

El dijous 19, a les 19hs a la Biblioteca Can Peixauet (C/ Avinguda de la Generalitat, 98), de Santa Coloma de Gramenet. Molt a prop de la parada de metro Can Peixauet de la Línia 9. No cal inscripció prèvia! Us hi esperem!

Comentarios: