Comencen un nou any els Tallers de Contacte Social a Vilanova i la Geltrú!!! Des d’ActivaMent, ens complau convidar-vos al: “Taller de Clown: Riure és viure”, un espai de creixement emocional, que ens ajudarà a desenvolupar el bon sentit de l’humor, la tendresa, la innocència i a connectar amb la nostra vulnerabilitat com a força escènica creadora. El taller ens ajuda a trobar el Clown que resideix en cadascú de nosaltres.

Al llarg de 20 sessions aprendrem jugant a lliurar-nos de prejudicis i pors, a perdre la vergonya a parlar en públic, a gestionar i expressar millor les nostres emocions, i a desenvolupar l’autoestima valorant les pròpies vulnerabilitats i febleses. Una formació impartida per Núria Peretó , actriu, clown , integradora social i formadora de Clowns d’Hospital des de l’any 2005. Presidenta de l’ Associació Salut i Clowns. Pallassos d’Hospital.

Degut a l’alta participació i solicituds de places, aquest any hi ha dos grups, els dijous i els divendres. El primer, comença el proper 1 de Febrer (tots els dijous) i el segon, el dia 9 de Febrer (tots els divendres), ambdós de 17:30h a 19:30h, al Centre Cívic la Geltrú (Pl. Associació Alumnes Obrers, 1). Una activitat gratuïta, oberta a totes les persones que vulguin assistir. Reserva la teva plaça!!!

Comentarios: