Il·lustració © Sergi Balfegó

A partir d’aquesta setmana torna el Grup d’Ajuda Mútua d’ActivaMent Berguedà, cada dimarts de 16 a 17:30h. Per compartir les nostres experiències de salut mental en primera persona en un espai d’escolta activa i suport mutu. Una activitat autogestionada per persones que hem viscut o visquem l’experiència del trastorn mental o patiment psicològic, on pots trobar comprensió i recolzament per part d’altres persones que sabem què significa viure amb un problema de salut mental.

Un GAM és un espai al qual ningú et jutjarà ni et dirà com has de ser. A més, podràs conèixer altres persones que comparteixen amb tu aquesta experiència de vida, podràs expressar-te lliurement, escoltar i ser escoltat, aprendre més de tu i del demés sobre el trastorn mental i trobar noves persones amb les quals relacionar-te i establir vincles d’amistat.

Si ja ets soci o sòcia, pots assistir aquest mateix dimarts. Si vens de fora d’ActivaMent i encara no coneixes l’entitat, pots concertar una acollida prèvia, on seràs benvingut/da, per conèixer-nos i participar de les nostres activitats de la Delegació Berguedà. Per assistir-hi, truca al nostre telèfon 664 10 94 18 o escriu a bergueda@activament.org.

Estarem els dimarts, cada dues setmanes, a l’espai d’ActivaMent del carrer Doctor Saló, 6, 3a Planta, Berga. T’hi esperem!

Comentarios: