ActivaMent Garraf – Penedès us convida a la segona sessió del Cicle “Ciutadanament”, el proper dimecres 25 d’abril. Un esdeveniment organitzat per la Taula de Salut Mental del Garraf, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú. En aquesta segona sessió, el tema serà: “La Solitud a les Ciutats”.

CiutadanaMent ens proposa diversos debats ciutadans amb l’objectiu de donar  visibilitat a la salut mental i promoure el seu coneixement des d’una visió comunitària, inclusiva i participativa. El Debat vol ser un espai d’intercanvi d’informació, de reflexió, de coordinació i d’investigació per a trobar solucions a les problemàtiques en matèria de Salut Mental del territori i per facilitar l’accés als recursos i serveis existents a traves de polítiques i accions de proximitat.

La Taula de Salut Mental és una iniciativa comarcal que compta amb Ajuntaments, Entitats i Associacions del territori que treballen per millorar la salut mental de la població i donar una millor atenció al col·lectiu de persones que pateixen un trastorn mental.

Aquesta sessió es realitzarà el dimecres 25 d’abril, de 18 a 20h, al Centre Cívic Sant Joan (Jardins Francesc Macià s/n), Vilanova i la Geltrú. Si voleu assistir, cal fer una inscripció prèvia obligatòria al següent enllaç:

Qui pot participar? Adreçat a tota la ciutadania, donat que la salut mental ens implica a tots i totes.

Com em puc inscriure? Telemàticament amb aquest formulari, o per telèfon i Whatsapp, trucant o escrivint al 616 570 199. Us hi esperem!

Comentarios: