Deguda a la bona acollida, enguany tornem a organitzar un Taller d’Escriptura Creativa amb en Francesc Hernandez, llicenciat en Dramatúrgia per l’Institut de Teatre de Barcelona; professional que ha treballat, entre d’altres molts projectes, en el Taller d’Escriptura Terapèutica ofert en hospitals (Hospital General de L’Hospitalet–grup de seropositius, Hospital Vall d’Hebron–grup infantil, Hospital Sant Joan de Déu–àrea de psicologia), en grups de dol (grup Despertar, Petits amb Llum…), en grups de seropositius (Actua Vallés, Stop-Sida…), en grups de dones i en altres de conscienciació masculina (presó Model de Barcelona).

Com convertir records, idees, opinions, experiències, imatges o persones en literatura
Aquest taller et proposa convertir les teves experiències, el teu punt de vista, el teu món en matèria de creació i així aprendre a utilitzar la imaginació per repensar-te a tu mateix/a i la teva vida.
Perquè cada persona, cada crisi, cada anècdota, cada punt de vista personal pot ser matèria de literatura.

Objectius
Utilitzar la creativitat i la imaginació per revisitar i recrear persones i situacions des de la distància segura de la escriptura.
Aconseguir posar sobre el paper històries que són un recull de les nostres lluites, un homenatge als absents i un llegat pels nostres.
Descobrir com la nostra vida i les nostres lluites són matèria de literatura i, potser, de bellesa.

Metodologia
En cada sessió es realitzaran uns exercicis d’escalfament per a que els participants s’acostin a l’escriptura i al treball dels objectes com a símbol d’un/a mateix/a, eix central en el taller. A continuació es proposaran exercicis curts d’escriptura per descobrir el plaer de l’escriptura automàtica, més lliure i irreflexiva. També es proposarà un exercici més llarg, entre sessió i sessió que demanarà, a ser possible, un desenvolupament a casa.
En cada sessió es parlarà, amb respecte i molta cura, dels aspectes temàtics i els punts de vista que s’aportin als exercicis. A més, s’oferiran eines i informació per si els participants volguessin continuar treballant l’escriptura com a eina d’exploració.

Del 6 d’abril al 22 de juny
Cada divendres, de 17 a 19 h.
Lloc: Centre Cívic Nord.  C/ Lledoner, 6 de Granollers

Participants
Obert al públic en generalNo es demana experiència prèvia (ni en teràpia ni en escriptura), tan sols ànims per explorar.

Si vols participar, t’has d’inscriure a granollers@activament.org o trucar al 617887550.
(Només necessitem el teu nom i cognoms, DNI, correu electrònic, telèfon de contacte i població de residència)

Comentarios: