[metaslider id=11508]

El passat divendres 21 de setembre hem començat la temporada de col·laboració amb: “Sempre és massa“, el programa de Ràdio Sant Boi (FM 89.4) per a la normalització d’una problemàtica social: els trastorns de salut mental. Un programa al què assistirem un cop al mes com a convidats per a participar d’una tertúlia de persones usuàries dels serveis.

En aquesta ocasió, en la primera part es va abordar el tema de la injustícia, que sol ser a la base del patiment psíquic i, alhora, és el fonament de la discriminació a la qual moltes persones diagnosticades hem d’enfrontar. A la segona part, es va reflexionar sobre la necessitat de no confondre diagnòstic amb pronòstic. Un problema de salut mental no és una condemna i totes podem recuperar-nos. Hi han participat els nostres companys Dani Ferrer, Inma Arriaga i José Luís Maestro.

“Sempre és massa” és un programa conduït per Jaume Vidal, junt a Jordi Culé i Francesc de Diego, que s’emet cada divendres de 16 a 17h, a Ràdio Sant Boi. Si no vau poder escoltar el programa, avui us portem el podcast (partes 1 i 2):

Comentarios: