El proper dissabte 6 d’octubre, us convidem a la presentació del llibre: “La Puerta està abierta. Un viaje al inconsciente”, escrit pel nostre company Alfonso Gálvez Rodríguez. En aquesta obra, l’autor explica la seva pròpia experiència en patir un brot psicòtic, analizant-ne les causes, que atribueix a factors molt diversos com el consum de drogues, l’estrès post-traumàtic pels atemptats terroristes yihadistes viscuts a Espanya, i la frustració laboral.

L’Alfonso, blogaire del Blog d’ActivaMent, va començar a compartir en xerrades, articles i grups d’ajuda mútua l’experiència que va tenir, amb la convicció que això li serviria d’ajuda per a ell mateix… descobrint així que també pot ajudar als demés. Ara presenta el seu llibre, considerant que el seva brot psicòtic necessita d’aquest format per poder ser explicat.

En paraules de l’autor, el llibre: “Narra mi brote psicótico y su posterior análisis, también hecho por mí. El brote fue provocado por el consumo de hachís, una situación que experimento impactante para mí y los atentados terroristas que ocurrieron entre el año 2000 y el 2004. El brote me hace pensar, y en ocasiones creer, que soy el enviado del apocalipsis. Tras él, soy diagnosticado de trastorno esquizoafectivo”.

Una activitat realitzada en el marc dels esdeveniments organitzats al voltant del Dia Mundial de la Salut Mental. Vine a conèixer l’Alfonso, la seva història de vida i com ha plasmat tota l’experiència viscuda en un llibre que ens ajuda a entendre com es viu un brot psicòtic, explicat amb les paraules de qui l’està travessant.

El dissabte 6 d’octubre, a les 12h, a la Biblioteca La Sagrera-Maria Clotet (C/ del Camp del Ferro, 1), Barcelona. Us hi esperem!

Comentarios: