Comença un nou taller a ActivaMent Gramenet, “Conapia, consciència amb nassos. Del no fer, al fer creatiu”. Un taller basat en el clown, el ioga i la Gestalt. A partir del  dijous 24  de maig.

Una activitat setmanal que ens ajudarà a tenir una millor qualitat de vida i un millor coneixement de nosaltres mateixes a partir de la nostra pròpia expressió i exploració de les nostres capacitats, promovent la gestió emocional, estar presents en l’ara i improvisar. Per posar-nos un nas de clown, deixant-nos endur per les activitats i jocs del taller.

Una activitat participativa i gratuïta, oberta al barri i a totes les persones que vulguin assistir-hi. Els dijous a la tarda, de 17h a 18:30h, al Centre Cívic del Fondo (C/ Wagner 19, Santa Coloma). De la mà d’en Jaume Xicola, actor, clown i terapeuta Gestalt.

Una activitat organitzada per ActivaMent Delegació de Gramenet, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Santa Coloma. Reserva la teva Plaça! Si vols participar, escriu a gramenet@activament.org o truca al  602539569. T’hi esperem!

Comentarios: