El proper 3 d’octubre, amb motiu dels esdeveniments organitzats al voltant del Dia Mundial de la Salut Mental, us convidem a una sessió del cicle Reflexions de Cine: projecte de cinema i salut mental a Bon Pastor. Una activitat pensada per construir diàlegs i apropar la salut mental als ciutadans i ciutadanes dels nostres barris. Al cicle, cada trimestre veiem una pel·lícula a la biblioteca, amb posterior debat i intercanvi d’opinions i experiències.

En aquesta ocasió, veurem: “Las vides de Grace”, una multipremiada pel·lícula de cinema independent. El film ens narra la història d’una jove que treballa com a supervisora d’un centre d’acollida per a adolescents en situació de precarietat, al mateix temps que arrossega les seves pròpies dificultats emocionals, fruit d’una infància difícil. L’ingrés d’una nova usuària al centre la confronta amb el seu propi passat.

Una activitat gratuïta, pensada per a gaudir i reflexionar, organitzada pels Serveis de Salut Mental d’Adults de Sant Andreu, la Biblioteca Bon Pastor i ActivaMent Catalunya Associació, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Barcelona i la Xarxa sense Gravetat. El dimecres 3 d’octubre, a les 18:30h, a la Biblioteca Bon Pastor (C/ de l’Estadella, 64). Us hi esperem!

Comentarios: