El proper dissabte 26 de Maig ActivaMent Berguedà organitza una nova sortida del Club de Senderisme i Passejades. En aquesta ocasió, farem una visita al Santuari de Palller de Bagà. Una activitat oberta a totes les persones que vulguin participar.

El santuari és un edifici històric, construït en un lloc idíl·lic, a la localitat de Bagà, un indret màgic rodejat de natura. A prop de la Font de Santa Maria dels Banyadors, aigua considerada en segles passats miraculosa.

La sortida comença a les 10h. El punt de reunió per trobar-nos és el restaurant Ca la Nuri, del Passeig de la  Pau de Berga. Sortirem en diversos cotxes particulars cap a Bagà, a on farem el got. Visitarem el santuari. En acabar, anirem a dinar (lloc encara per decidir, depenent de quantes persones siguem). I a la tarda, hi ha preparada alguna activitat sorpresa per conèixer millor la localitat.

Podeu consultar el lloc i veure fotos de l’indret, visitant la seva Web: www.santuaridepaller.com.

El preu de la sortida és de 10€ per socis i familiars, i de 15€ per a la resta de participants, incloent la visita i el dinar. Preguem confirmació d’assistència per organitzar la sortida. Si estàs interessat en participar, tens de temps per apuntar-te fins al dilluns 21 de maig (inclòs). Per confirmar la teva assistència, pots escriure a bergueda@activament.org o bé trucar al 620 942 004. Us hi esperem!!!

Comentarios: