El dissabte 28 d’abril ActivaMent Subdelegació Igualada organitza una nova excursió. En aquesta ocasió, es farà una visita durant tot el dia a Montblanc. Una magnífica oportunitat per passejar i visitar el Mercat Medieval, un dels més antics de Catalunya i que reuneix 130 parades, exclusives de productes artesans distribuïdes pels carrers i places del casc antic.

En la visita podrem gaudir de diferents activitats, com tornejos, danses i mostra de falcons. Tot amb motiu de la Llegenda de Sant Jordi que durant més d’una setmana guarneix d’aires medievals la vida de Montblanc.

Una activitat gratuïta i oberta a totes les persones que vulguin participar. Es faran dos punts de sortida: un a Igualada, a les 10h del matí a l’Estació d’Autobusos, i un altre al Pàrquing de Montblanc de la fira a partir de les 10:30h. No anirem a un restaurant. Pots portar el teu menjar o comprar allà, a les diferents parades del mercat.

Si estàs interessat/da a participar, pots confirmar la teva assistència, escrivint a igualada@activament.org o trucar al 607923563. T’hi esperem!

Comentarios: