El proper diumenge 14 de gener, ActivaMent Catalunya Central organitza una visita al Museu L’Espai Aigua-Terra-Foc, de l’associació de promotors del centre d’interpretació. Entitat que preserva i divulga el patrimoni tecnològic, etnològic i cultural de l’activitat agrícola, i de protecció de les activitats industrials i els espais naturals del nostre territori.

La sortida es realitza a Santpedor, població propera a Manresa. El punt de trobada serà al restaurant el Timbaler de Santpedor, a les 10h. Després de la visita, anirem a dinar un menú a un restaurant de la zona per acabar de compartir el diumenge en bona companyia.

Aquesta sortida  està pensada com a excursió de germanor i trobada entre totes les companyes i companys de ActivaMent i de les seves delegacions territorials. Una activitat per conèixer-nos, retrobar-nos i compartir en un espai lúdic. El preu de l’excursió per a persones sòcies i amigues és de 10€ i de 15€ per a la resta, amb el dinar inclós.

Per més informació contacteu amb la delegació de la  Catalunya Central: catalunyacentral@activament.org o 609 960 150. Teniu temps per inscriure-vos fins al dia 10/1/18.

Us hi esperem a Santpedor!

Comentarios: