El proper dissabte 27 de gener, la nostra Delegació ActivaMent Berguedà organitza una nova sortida del Club de Senderisme i Passejades. En aquesta ocasió, es fa una excursió a la neu, a Rasos de Peguera. Una activitat oberta a totes les persones que vulguin participar.

Rasos de Peguera és una antiga estació d’esquí situada al municipi barceloní de Castellar del Riu i propera a la ciutat de Berga, capital de comarca. Des de l’any 2010, l’estació es va reobrir com a parc de neu.

La sortida comença a les 10h. El punt de reunió per trobar-nos és el restaurant Ca la Nuri, del Passeig de la  Pau de Berga. Llavors anirem cap els Rasos a trepitjar neu, a passar una bona estona i fer el got. Desprès del passeig, a l’hora de dinar agafarem els cotxes i tornarem a Berga, on gaudirem de l’àpat a Cal Txutxi.

Si estàs interessat en participar, tens de temps per apuntar-te fins al dimecres 23 de gener (inclòs). Per confirmar la teva assistència, pots escriure a bergueda@activament.org o bé trucar al 680 39 26 99.

Preu Socis d’ActivaMent, amics i familiars de totes les delegacions: 10€ tot inclòs. Preu No Socis: 15€ tot inclòs. Us hi esperem!!!

Comentarios: