Torna el taller de cuina saludable. Una formació que ens ajudarà a tenir una millor qualitat de vida. Perquè som el que mengem i la nostra salut depèn, en gran mesura, dels aliments que consumim. Per això en aquest taller parlarem dels ingredients que no poden faltar en la nostra cuina i aprendrem a utilitzar-los en receptes senzilles i saboroses, utilitzant ingredients ecològics i de temporada, principalment vegetals, plens de sabor i nutrients per al nostre organisme. Una activitat participativa. Cada classe, cuinarem entre totes i al final degustarem els plats (vine amb tupper per si sobra, per portar-lo a casa).

El taller constarà de 8 sessions amb una durada de 2 hores cadascuna. Del 18 de setembre al 27 de novembre, cada dimarts de 11 a 13hs. Al Centre Cívic Trinitat Vella, C/ Foradada, 36. Una activitat gratuïta, oberta al barri i a totes les persones que vulguin assistir-hi.

La formació està impartida per Ivanna Gómez, dietista amb especialització naturista. Reserva la teva pllaça! Si vols participar, escriu a art@activament.org o truca al 600 687 634. T’hi esperem!

Comentarios: