El proper dijous 10 d’octubre es commemora el Dia Mundial de la Salut Mental. A Manresa s’organitza un acte festiu i una mostra de les entitats de salut mental del Bages on participa ActivaMent Catalunya Central i moltes altres, com l’Associació de Familiars de Malalts Mentals del Bages, la Fundació Tomàs Canet, Espai Situa’t (Federació Salut Mental Catalunya),  Llar-residència «La Sardana» (MUTUAM) i Servei Prelaboral (AMPANS).

Les entitats volem aprofitar aquest dia per compartir les nostres  experiències i apropar-nos a la ciutadania. Comptarem amb un estand que es trobarà situat al Passeig Pere III de Manresa, davant de Crist Rei.

En aquest estand trobareu informació dels serveis del Bages. A més, a les 10h del matí i a les 19h es podrà gaudir de l’actuació del grup de teatre “Cúspicus”, format per usuaris de Club Social Mosaic i d’altres persones de la comunitat, que representaran una obra de caire social: “Si queremos, si se puede…”. Obra original basada en una realitat candent dels nostres temps: La Pau i La Guerra.

Respecte a la nostra Delegació, de les 14 a les 16h tindrem companys i companyes informant a l’estand dels nostres recursos i maneres de fer salut mental en primera persona al territori seguint el model d’ActivaMent Catalunya Associació.

Us animem a que vingueu a conèixer totes les entitats i a gaudir d’aquest acte commemoratiu amb espectacles. Us hi esperem!

Comentarios: