Aquest dijous 15 de març, a les 19h, a la Biblioteca Fondo de Santa Coloma de Gramenet, participem de la xerrada “Estic en un pou i no veig sortida”. Per comprendre com es viu i què es pot fer per abordar la depressió i la tristor. Amb experiències de vida en primera persona i la mirada professional. Els testimonis vivencials estan a Encarna i Laura d’ActivaMent Gramenet i de la professional Sanitària Meritxell Vila del CAP Singuerlín de Santa Coloma.

Aquesta xerrada està inclosa dins del projecte Sentir Salut Mental: parlant  de la salut mental amb naturalitat. Programa de xerrades,  cinema-fòrums, lectura de contes, documentals i altres activitats inclusives a les biblioteques de Santa Coloma de Gramenet. D’octubre  2017 a juny  2018. Projecte impulsa’t per la Taula de Salut Mental i Addiccions de Santa Coloma de Gramenet, la xarxa de biblioteques de Santa Coloma de Gramenet i l’Ajuntament de Santa Coloma.

Hi col·laborem: la Diputació de Barcelona, la Federació Salut Mental Catalunya i ActivaMent Catalunya Associació amb la Delegació ActivaMent Gramenet.

Us esperem el dijous a les 19hs a la Biblioteca Fondo (C/ Massenet, 28), de Santa Coloma de Gramenet. Metro Fondo Línia 1 i 9. Sentim la Salut Mental!

Comentarios: