Ens complau convidar-vos a la Xerrada-Col·loqui: “Trastorn Límit o Esperit Indomable”. El proper dimarts 28 de març, a les 17h, al Centre Cívic Casa Sagnier (C/ Brusi, 61, Barcelona). Un espai per conèixer les experiències de vida i les estratègies de recuperació i creixement personal de Lourdes Lospitao, advocada de professió, terapeuta per vocació, psiquiatritzada com Trastorn Límit de Personalitat, reconvertida a Esperit Indomable.

       Una activitat que té per objectiu portar a la societat la reflexió sobre la recuperació possible dels que hem passat per un trastorn mental; i en particular, per desmuntar els prejudicis i estereotips existents en relació a les persones diagnosticades de Trastorn Límit de Personalitat. En paraules de Lourdes: “La meva missió ara sé que és transmetre, a través de la meva experiència vital i com a persona formada en teràpies psicològiques, que els símptomes traumàtics d’una persona diagnosticada amb TLP no són sinònims de malaltia, i menys de per vida, i que no defineixen la persona”.

       La xerrada “Trastorn Límit o Esperit Indomable” va ser presentada Al I Congreso y Certamen de Arte y Salud Mental, organitzat per FAISEM a Sevilla, l’octubre del 2016.

       Dimarts 28 de març, a les 17hs, al Centre Cívic Casa Sagnier. Entrada lliure i gratuïta. Us hi esperem!!!

Comentarios: