Entre el 25 de maig i el 17 de juny va tenir lloc l’exposició A flor de paper: Llums i ombres, a Can Castells Centre d’Art, de Sant Boi de Llobregat. El CACC fa memòria d’aquesta experiència, regalant-nos el següent reportatge:

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=nZJkCNlhdDc[/embedyt]

“A Flor de Paper: Llums i ombres” ha sigut una exposició col·lectiva que va comptar amb la participació de 21 artistes de la nostra associació i que ha servit per difondre les obres del Taller de Fotografia d’Autoretrat de les Emocions, les col·laboracions del FanAct (el Fanzine de ActivaMent), dels il·lustradors i fotògrafes del Blog d’ActivaMent, més una performance de la nostra professora de teatre emocional.

En total, van estar en exposició 20 fotografies, 20 obres pictòriques, dos audiovisuals i una escultura interactiva, per “entrar” en les vivències de les persones que hem estat oprimides per portar un diagnòstic psiquiàtric. La idea de l’exposició era expressar com ens sentim davant la vulneració dels nostres drets, així com quan ens empoderem davant la societat, on de vegades, en obrir els nostres mons i sentiments als demés ens sentim com a paraules escrites a un paper que s’arruga i es llença.

Una experiència que ha servit per reunir 21 artistes, donant lloc a la nova Àrea d’Art i Cultura de ActivaMent, des de la qual esperem organitzar molts esdeveniments artístics i culturals.

Comentarios: