L’11 de maig vam rebre la visita del Club Social Portalet. Es tracta d’un servei social especialitzat que presta l’entitat Fundació Lar de Llinars del Vallès. Pretén facilitar la participació de les persones amb trastorn mental a la comunitat mitjançant activitats culturals, esportives i de lleure en general.

Aquest cop, van decidir que l’activitat d’acció comunitària del mes de maig fos una visita Centre Cívic Nord per tal de conèixer ActivaMent Granollers. Les dues entitats som coopartíceps en el Pla Local Antiestigma i la Taula de Salut Mental. A part, estàven molt interessats en conèixer l’experiència en 1a persona d’un soci que va passar del Club a ActivaMent.

En la presentació vam parlar de les nostres definicions claus aplicades a les diverses activitats que fem en la delegació: model de Salut Mental en 1a persona, recolzament mutu (GAM), apoderament (autogestió mitjançant assamblees), lluita contra l’estigma (sensibilització comunitària, mitjans de comunicació) i inclusió social (tallers de contacte social). A més de fer menció a ActivaMent Catalunya i les altres delegacions.

[metaslider id=8274]

Va ser una bona oportunitat per donar-nos a conèixer, fer xarxa local i oferir l’oportunitat de formar part d’ActivaMent Granollers.

Comentarios: