No podem esperar més i fem ara el llançament digital del tercer número de FanAct, el fanzine de temàtica social d’ActivaMent!!! La distribució en paper serà a partir del 4 de setembre.

Un fanzine és una publicació no professional creada i editada de forma voluntària i no remunerada. En el nostre cas, el contingut pot incloure fotografia, il·lustració, collage, graffiti, pintura, tira còmica, còmic, poesia, conte i altres formats creatius que vinguin al cas.

FanAct aborda en cada número un tema de caire social. En aquest tercer número el tema tractat és la dona.

El tema de cada edició es decideix en reunió. Les col·laboracions són lliures i pròpies de cada persona que participa. La decisió de què s’ha d’incloure i què no es pren també per consens, en reunió. Aquesta dinàmica fomenta una relació d’igual a igual entre totes les persones que hi formen part, tenint la mateixa veu totes, indistintament de l’edat o l’estatus. Les reunions també permeten intercanviar coneixements i passions, així com fer possible tota l’organització que implica l’autoeditar-se.

Agraïm la participació, en aquest tercer número, de: Irma Llotje, Romy Ros, Laura Jareño, Hugo Losina, X.G.G, Oriol Capella, Sergi Gea, Cris Latorre, Le Parrot Désemparé, Carmen Cobos, Francesc Ventura, Victòria, Altina, Andrea Andreu, Oswhalt, Miguel Ángel Puy Carrión, Francesc de Diego, MJ i Núria Martínez Flaqué.

Si vols descarregar-te el fanzine en pdf, fes click en la següent imatge (portada i contraportada):

Tens habilitats creatives? T’agradaria expressar-te?
FanAct és una activitat oberta a tota la població.
Per col·laborar només cal escriure a: fanzine@activament.org

Un projecte de Contacte Social d’ActivaMent Granollers, amb la col·laboració d’Obertament i el Centre Cívic Nord.

Comentarios: