El Dissabte 28 d’Octubre, ActivaMent participarà a la 2na Edició de la Jornada Antiestigma de l’Ateneu Harmonia per tancar el mes de la Salut Mental.

Com ja haureu vist, al llarg d’aquest mes d’octubre hem organitzat diversos esdeveniments per celebrar el dia de la Salut Mental amb tota la importància que creiem que li correspon. I, com no podia ser d’altra manera, tancarem aquest mes de celebració amb una proposta diferent i especial que oferim als nostres socis i col·laboradors.

Tenint present la importància que per ActivaMent té el treball en xarxa i el suport mutu, enguany participem en la 2na Edició de la Jornada Antiestigma que s’organitza des de la Comissió antiestigma de l’Ateneu l’Harmonia, comissió formada per diverses entitats que lluiten contra la discriminació social de diferents col·lectius (ACAF, ActivaMent, AREP, BOSA, El món dels ASI, FANJAG, GAEDE, GAG, GAM d’Asperger, NACE i StAPSocial).

En aquesta Jornada, que serà el Dissabte 28 d’Octubre de 10h a 19.30h al mateix Ateneu (c / Sant Adrià, 20. Barcelona), podrem gaudir de forma totalment gratuïta de teatre, contes, poesies, tallers, exposicions, música, ball i molta diversió!

Et convidem a que t’uneixis a nosaltres i a les diferents entitats implicades en aquest gran dia de lluita antiestigma, un lloc i un moment perquè totes les veus se sumin en una mateixa reivindicació.

T’animes a afegir també la teva?

Més informació al TRÍPTIC de la JORNADA ANTIESTIGMA

Comentarios: