La Comissió de Salut Mental del Berguedà ha organitzat la 3ª Edició del projecte Parelles Artístiques. Una activitat que compta amb la col·laboració de diverses entitats del territori, incloent ActivaMent Delegació Berguedà.

       En aquesta edició, són 15 les parelles que han participat. El mètode de treball consisteix en formar una parella entre un artista local i una persona usuària dels serveis de salut mental per a crear conjuntament una obra, ja sigui pintura, dibuix, escultura o fotografia. L’objectiu és trencar amb els prejudicis per motius de salut mental que generen discriminació de les persones del nostre col·lectiu i fer que els participants puguin gaudir de l’art com una forma d’expressió i coneixement.

       La Televisió del Berguedà li ha dedicat un reportatge al projecte, del que participa la nostra Vocal Territorial, Carme Pons. Aquí pots veure el vídeo:

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=KoJv7WP5dYk[/embedyt]

       Les obres estaran exposades al Casal d’Avís – Centre Cívic de Berga, fins al proper 17 de maig, i un cop es retirin seran subhastades en un sopar solidari que es farà al Restaurant La Cabaña (Preu del sopar 20€).

Comentarios: