El passat divendres 12 de maig, a l’Auditori Parc Sant Joan de Déu, dins de la Jornada Torrents d’Art, vam explicar el projecte La Mirada de l’Altre, on vam col·laborar al costat del CSMA de Cerdanyola.

La Mirada de l’Altre, que ja va per la 2na edició, és un projecte artístic per la inclusió social, la justícia ocupacional i la transformació comunitària que ha estat organitzat pel Parc Sanitari Sant Joan de Déu i l’Ajuntament de Cerdanyola, en col·laboració amb l’Associació d’Artistes Plàstics de Cerdanyola i l’associació ActivaMent.

 

José Madrid i Pedro González, gestors de casos i coordinadors del projecte, juntament amb Rosa García, presidenta d’ActivaMent, vicepresidenta de Veus i integrant del grup organitzador del projecte, van exposar el projecte i van mostrar un vídeo de l’experiència de l’any anterior.

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded.

I Accept

Organitzadors de La Mirada de l’Altre

Detall de la Ponència

 

 

 

 

 

 

 

A més, vam tenir la gran oportunitat d’escoltar Alberto Sava, del Frente de Artistas del Borda, també va intervenir Martín Correa de Ràdio Nikosia i vam poder conèixer altres projectes relacionats amb l’art com L’Altre Festival; Coral Simfonia; LAC (Laboratori d’Art Comunitari); La Recuperació a través de l’Art i Exemples de vida.

La nostra Presidenta Rosa García amb Aberto Sava del Frente de Artistas del Borda

 

Comentarios: