Ahir, dimecres 14 de juny, va ser el tancament del projecte ‘What’s up! Com vas de salut mental?’. Per celebrar-ho, els alumnes de 4rt d’ESO de l’Acadèmia Fuster i les entitats de Salut Mental de Santa Coloma de Gramenet (Ammame, Club Social i ActivaMent Gramenet) van jugar un partit de futbol sala en equips mixtes per fomentar la inclusió, on “Tothom juga” a les pistes del c/ Prat de la Riba s/n.

[metaslider id=8509]

El projecte ‘What’s up! Com vas de salut mental?’ és una iniciativa d’Obertament juntament amb el Departament d’Ensenyament de la Generalitat que promou la intervenció en primera persona als centres educatius i s’ofereix recursos als joves i professionals per millorar el procés de sensibilització en temes de salut mental. Aquest projecte consta de dues propostes: La implementació curricular i el servei comunitari.

En aquesta ocasió, els alumnes de 4rt d’ESO de l’Acadèmia Fuster han fet el Servei Comunitari participant de les diferents activitats proposades per les entitats de Salut Mental, tant de familiars com en primera persona, de la ciutat de Santa Coloma de Gramenet. Entre elles han assistit a l’Assemblea oberta de la Delegació d’ActivaMent Gramenet del primer trimestre del 2017; a l’obra de teatre de la Companyia Vincles de l’Associació AMMAME i han creat un hashtag per la lluita contra l’estigma en salut mental a Instagram.

Amb la Companyia Vincles d’AMMAME

Comentarios: