Ja tenim aquí el segon número de FanAct, el fanzine de temàtica social d’ActivaMent!!!

Un fanzine és una publicació no professional creada i editada de forma voluntària i no remunerada. En el nostre cas, el contingut pot incloure fotografia, il·lustració, collage, graffiti, pintura, tira còmica, còmic, poesia, conte i altres formats creatius que vinguin al cas.

FanAct aborda en cada número un tema de caire social. En aquest segon número el tema tractat és el nostre, la Salut Mental.

El tema de cada edició es decideix en reunió. Les col·laboracions són lliures i pròpies de cada persona que participa. La decisió de què s’ha d’incloure i què no es pren també per consens, en reunió. Aquesta dinàmica fomenta una relació d’igual a igual entre totes les persones que hi formen part, tenint la mateixa veu totes, indistintament de l’edat o l’estatus. Les reunions també permeten intercanviar coneixements i passions, així com fer possible tota l’organització que implica l’autoeditar-se.

Agraïm la participació, en aquest segon número, de: Manel Calderón, Jaume Lorés, Oriol Capella, Ramon Gómez, Sergi Gea, Irma Llotje, Laura Jareño, Xavi Rosell, Raúl del Valle, Meritxell Riera Prims, Laura Milà, Marta Pena Planell, Ana López Cabeza, Jordi Gómez, Princesa Inca, Francesc de Diego, David (Programa AlterArte de Mataró), Victor Parkas, Núria Martínez Flaqué, Hugo Losina i Joan Ventura. De la mateixa manera donem les gràcies per totes les col·laboracions que lamentablement no han pogut entrar en aquest número (excepcionalment extens per un fanzine: 44 pàgs).

Si vols descarregar-te el fanzine en pdf, fes click en la següent imatge (portada i contraportada):

Tens habilitats creatives? T’agradaria expressar-te?
FanAct és una activitat oberta a tota la població.
Per col·laborar només cal escriure a: fanzine@activament.org

Un projecte de Contacte Social d’ActivaMent Granollers, amb la col·laboració d’Obertament i el Centre Cívic Nord.

Comentarios: