La III Caminada Popular per la Salut Mental a Granollers, organitzada per les entitats que formen part de la Taula de Salut Mental, ha congregat novament, aquest 22 d’octubre, més de 300 persones.

[metaslider id=9368]

La caminada s’ha iniciat a les 10 del matí i ha tingut un recorregut de 8 quilòmetres amb sortida i arribada al parc Torres Villà de la ciutat. A continuació, s’han celebrat activitats per a tots els públics, com una botifarrada popular, un sorteig de productes de conreu ecològic i animació per als més petits, amb inflables, globoflèxia i pintura de cares.

La participació visible d’ActivaMent Granollers ha consistit en la instal·lació d’un punt d’informació i de venda, amb exemplars del FanAct, tríptics informatius de la Delegació i polseres artesanals. Però sobretot, hem comptat amb la inestimable col·laboració de la nostra companya Laura Jareño, en forma de petit concert, acompanyada per la guitarra de Jose Jareño.

Com a cloenda de l’acte, ha tingut lloc l’entrega de premis del Concurs de cartells pel Dia Mundial de la Salut Mental 2018 i del disseny de la samarreta de la caminada d’enguany.

Imatge del grup ActivaMent del Dia de la Caminada per la SM, a Granollers

 

Comentarios: