ActivaMent Garraf-Penedès us convida al primer Cicle de Debats: “CiutadanaMent”, el proper dimarts 10 d’octubre de 2017, de 18 a 20h, al Centre Cívic la Geltrú. L’esdeveniment és  organitzat des de la Taula de Salut Mental del Garraf (coordinada per la nostra delegació de Garraf-Penedés), amb la col·laboració de l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú.

En aquest cicle es posaran en marxa diversos debats ciutadans amb l’objectiu de donar  visibilitat la salut mental i promoure el seu coneixement des d’una visió comunitària, inclusiva i participativa.

El primer acte dels cicles, que es realitza el proper dimarts, porta per títol “Construïm la Salut Mental de les Ciutats”. S’exposaran els pensaments , emocions de tota la ciutadania en general. Com sempre, serà un debat molt interesant per tindre una bona opinió sobre la salut mental, la nostra salut mental i la bona salut mental dels nostres familiars.

Si voleu assistir, cal fer una inscripció prèvia obligatòria al següent enllaç:

  • Qui pot participar? Adreçat a tota la ciutadania, donat que la salut mental ens implica a tots i totes.
  • Com em puc inscriure? Telemàticament en aquest formulari/Per telèfon a l’IMET (938140440).

El Cicle de debats: Ciutadanament començarà el dimarts 10 d’octubre de les 18:00 a les 20:00 hores i tindrà lloc al Centre Cívic La Geltrú (Plaça Associació Alumnes Obrers 1, Vilanova i la Geltrú). Us hi esperem!

Comentarios: