Arriba una nova sortida del Club de Senderisme i Passejades. El proper diumenge 30 d’Abril la nostra Delegació ActivaMent Berguedà organitza una excursió a Gósol, una vila i municipi de la comarca  del Berguedà però pertanyent a la  província de Lleida i al Solsonès.  El municipi pertany al Parc Natural del Cadí Moixeró i està situat a la banda oest del Pedraforca. A la sortida, anirem a visitar el Museu Municipal de la localitat (on hi ha una sala dedicada a Pablo Picasso), després anirem al Mirador del Pedraforca, on ens farem la foto de grup. I per últim compartirem un dinar a un restaurant de la zona.

       L’excursió és una activitat oberta a totes les persones que vulguin participar. La sortida comença a les 10h. El punt de reunió per trobar-nos és el restaurant Ca la Nuri, del Passeig de la  Pau de Berga, on farem el got i ens distribuirem en els cotxes particulars per sortir-ne.

       Si estàs interessat en participar, tens de temps per apuntar-te fins al dimarts 25 d’abril (inclòs). Per confirmar la teva assistència, pots escriure a bergueda@activament.org o bé trucar al 680 39 26 99. Preu Socis d’ActivaMent, amics i familiars de totes les delegacions: 5€ tot inclòs. Preu No Socis: 14€ tot inclòs. Us hi esperem!!!

       Una activitat organitzada amb la col·laboració d’Obertament.

Comentarios: