El 20 de novembre de 2017 hem finalitzat l’execució del projecte Esmorzars-converses amb periodistes. Ha comptat amb el suport d’Obertament i ha tingut lloc al Centre Tecnològic i Universitari de Granollers (CTUG). Us mostrem una sèrie d’imatges preses durant cadascuna de les tres sessions:

1a sessió (6/11): Presentació continguts (com els mitjans contribueixen a mantenir l’estigma, raons i bones pràctiques professionals per contrarrestar-lo), història de vida relacionada amb mitjans, entrega d’una guia sobre com informar sobre salut mental, i debat final. Grabació d’un resum per l’informatiu de VOTV i noticia publicada al diari 9Nou Vallès Oriental: post Esmorzars-converses amb periodistes (1)
[metaslider id=9558]

2a sessió (13/11): Joc de rol ambientat en un programa de ràdio en antena i debat posterior a partir de l’anàlisi de les diferents situacions que s’han esdevingut.
[metaslider id=9594]

3a sessió (20/11): Història de vida, entrega d’una guia amb recomanacions de com informar sobre la mort per suïcidi, presentació d’ActivaMent Catalunya i de la delegació de Granollers, i entrega de les Memòries 2016 d’ActivaMent Granollers.
[metaslider id=9621]

Amb el suport de:

I la col·laboració de:

Comentarios: