La nostra companya, Carme Pons, vocal territorial d’ActivaMent Delegació Berguedà va estar al programa La Conversa, de TV Berguedà (la televisió de proximitat del Berguedà, Bages i Solsonès).

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=jkS7boR85tk[/embedyt]

La Conversa és un programa setmanal d’entrevistes, presentat per Pilar Márquez, que ens permet conèixer a personalitats i iniciatives locals. Al programa, la Carme he presentat la nostra entitat, explicant el naixement de la delegació territorial. També ha parlat de la importància de la lluita contra l’estigma i de la necessitat de superació de l’autoestigma. Ha explicat els tallers de contacte social, la seva metodologia i les activitats desenvolupades per la delegació. També va parlar de suport mutu, defensa de drets i empoderament, explicant la importància de comptar amb una representació en primera persona.

“La Conversa” és un programa de La Xarxa Audiovisual Local – TV Berguedà, realitzat amb el suport del Departament de Presidència de la Generalitat de Catalunya. Agraïm la incitació a aquest espai, per donar veu i difusió a la nostra lluita.

Comentarios: