Hola a tots, em dic María Isabel Torrejón Arenas i pateixo TOC des de l’adolescència.

He passat per moltes fases i moltes situacions en aquests dotze anys que han transcorregut desde llavors. Gràcies a la teràpia, el recolzament familiar, la medicació, en el meu cas necessària, i la meva pròpia superació personal, aquella que, com les armes de combat que m’ajuden a seguir dia a dia, vaig forjar entre les meves pròpies experiències, avui en dia faig una vida normalitzada, vivint i convivint amb el meu trastorn obsessiu –compulsiu.

Dues de les aficions que tenia abans que em detectessin el trastorn, eren la música i l’escriptura. Fa gairebé un any vaig reprendre la meva passió per l’escriptura, i en posar-me amb això, se’m va acudir començar a explicar la meva història en un Blog, per descobrir que no només ajudaria a altres persones, sinó que també m’ajudaria a mi mateixa.

Actualment, un any després, la meva vida ha fet un gir. Algunes persones em van animar per què fes d’aquesta història un llibre, on pogués arribar a ajudar a moltes persones amb el meu testimoni tant de patiment com de superació i ensenyança sobre la vida i el trastorn d’una noia que va passar d’estar molt malalta, a fer la seva vida, trencant fins i tot amb certes estadístiques establertes per a les persones amb trastorn mental (treball, amics, parella…).

Per aconseguir l’edició d’aquest projecte estic necessitant la col·laboració de moltes persones. Si podeu fer-li un cop d’ull a la meva pàgina on explico amb vídeos i amb paraules el meu projecte – llibre anomenat: “Mi vida contigo, y junto a ti”, us ho agrairia, i col·laborar d’alguna forma, us ho agrairia molt, doncs és la meva única forma de publicar aquest bonic llibre: Verkami per a: Mi vida contigo y junto a ti.

Una salutació a tots, i gràcies per llegir el meu testimoni!

Ma Isabel Torrejón

Comentarios: