El passat divendres 12 de Maig, la nostra Delegació Garraf – Penedès ha estat guardonada per Associació de Periodistes del Garraf amb el “Premi Garraf” a la labor social per tots els projectes i activitats desenvolupades a la comarca per millorar la qualitat de vida de les persones amb diversitat mental.

       El premi ha estat compartit amb el Casal de Dones de VNG, que acull nou col·lectius feministes i funciona com un espai de trobada, lluita, formació i intercanvi. També han estat guardonats en altres categories la periodista Magda BanderaEl Tingladu, el Mercat del Centre Vilanova i la Geltrú, Elisabet Isern Alcazar (Club Bàsquet Samà de Vilanova) i el Laboratori d’Aplicacions Bioacústiques d’EPSEVG Escola Politècnica Superior d’Enginyeria a Vilanova i la Geltrú (Michel André).

       Teresa Milà, vocal territorial de la delegació, ha aprofitat el lliurament del premi per recordar als periodistes la importància de no utilitzar un llenguatge discriminador i prendre cura de no reproduir missatges estigmatitzants.

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=5wP9Whi5iFU[/embedyt]

       Donem les gracies a tots els periodistes de la regió per tenir-nos en compte, gracies a totes les persones sòcies i amigues d’ActivaMent sense les quals no podríem fer la nostra feina i no tindríem dret a aquest premi. Ho celebrem amb vosaltres, us el mereixeu tots i totes, i continuarem fent camí en Pro de la Salut Mental en Primera Persona.

Comentarios: