El passat 26 de gener va tenir lloc la 1a reunió de l’any de la Taula de Salut Mental de El Garraf, un espai d’intercanvi d’informació, de reflexió, de coordinació i de recerca per trobar solucions a les problemàtiques en matèria de salut mental del territori, i per facilitar l’accés als recursos i serveis existents a través de polítiques i accions de proximitat. Van participar de la reunió:

       Des d’ActivaMent, vam estar representats per Teresa Milà, vocal de la Delegació Garraf – Penedès, i Laura Jareño, responsable del Suport Territorial de la nostra associació. Un treball en xarxa que ha permet coordinar als diferents agents locals en salut mental per tractar els següents temes:

  • Desenvolupament d’un nou servei prelaboral local, gestionat per l’IMET.
  • Creació d’una nova comissió d’Orientació i Inserció Laboral.
  • Adhesió a la Taula del CatSalut i el projecte Activa’t per la Salut Mental, representats per l’Espai Situa’t local.
  • Proposta de revisió dels protocols de trasllats en ingressos involuntaris.
  • Renovació de la coordinació de la Taula de Salut Mental de El Garraf.

       A aquesta reunió, es va decidir que el proper any ActivaMent Garraf –Penedès assumeix la coordinació, sent responsable d’organitzar les següents reunions, fent les ordres del dia, les actes, les convocatòries, etc. Una responsabilitat que ens complau acomplir, sabent que la nostra veu formarà part d’aquest procés de forma activa.

Comentarios: