El magazine matinal de Ràdio Mollet, Posa’t les Piles, va estar dedicat aquest dimarts, 10 d’octubre, íntegrament a la Salut Mental, en coincidència amb el Dia Mundial de la Salut Mental.

El programa va comptar amb la participació d’usuaris del Centre de Dia del Centre de Salut Mental de Mollet. També hi intervengué el director del centre, el doctor Antoni Coromines.

Enguany, la commemoració del Dia Mundial de la Salut Mental posa l’accent en la importància de l’entorn social, i precisament aquest va ser el tema que ocupà una tertúlia on van participar també familiars de persones afectades per un trastorn.

En el decurs del programa es donà a conèixer la tasca que desenvolupen diferents entitats al territori. Per això, van convidar ActivaMent Granollers, per tal de conèixer els nostres objectius, funcionament i activitats així com opinions més generals sobre la salut mental. Una bona manera de promocionar-nos i estrènyer una mica més els lligams que vam iniciar l’any passat amb algunes professionals i serveis de la Fundació Sanitària Mollet.

Aquí us deixem un àudio de l’entrevista que van fer Mercedes i Gabriel, usuaris del Centre de Dia de Mollet, als nostres companys Ricard i Marta.

Comentarios: