lProjecte Mosaic     El proper dijous dia 4 de febrer, a les 17h, alguns companys i companyes de la nostra delegació ActivaMent Catalunya Central impartiran una xerrada a membres i usuaris del Projecte Mosaic de Manresa i al seu club social.

     La xerrada consistirà en explicar què és fer salut mental en 1a persona, exposant conceptes com què és l’empoderament, què són l’estigma i l’autoestigma i quines maneres eficaces existeixen per lluitar-hi, com organitzar-nos per la defensa dels nostres drets com a col·lectiu, etc. És a dir, s’explicarà que hi ha una altra manera d’entendre i fer salut mental. També informaran sobre què és ActivaMent Catalunya Associació, el seu model de funcionament i en quines línies d’actuació bàsiques s’organitzen les seves activitats més destacades.

Edifici Projecte Mosaic

    Si esteu interessats en organitzar una xerrada de sensibilització i/o voleu convidar-nos a una activitat al territori de la Catalunya Central, podeu contactar-nos escrivint un correu a catalunyacentral@activament.org o trucant-nos al 660 30 42 29. Encantats de col·laborar!

 

Comentarios: