Sol del Solsonés     El proper dijous dia 3 de març, a les 16:30h, la nostra delegació ActivaMent Catalunya Central impartirà a Solsona (Plaça Sant Roc, 8) una xerrada oberta a professionals de la salut de Solsona, a familiars i persones usuares del Sol del Solsonès (entitat de familiars de persones amb problemes de salut mental i de drogodependents) i al públic en general.

     El contingut de la xerrada serà explicar què és la Salut Mental en 1a Persona, descriure quines activitats permeten fer-ho (Grups d’Ajuda Mútua, Equips d’Acompanyament…), explicar què són l’Estigma i l’Autoestigma i quines eines existeixen per lluitar-hi (Equips de Sensibilització, el Blog d’ActivaMent, Persones com Tu, Tallers de Contacte Social, aliança amb Obertament…). L’objectiu de la xerrada és informar que la salut mental s’ha d’entendre des de les capacitats de les persones i no, tan sols, com la no existència de símptomes.

Espai Sol Solsonès

Espai Sol Solsonés

     Si esteu interessats en organitzar una xerrada de sensibilització i/o voleu convidar-nos a una activitat al territori de la Catalunya Central, podeu contactar-nos escrivint un correu a catalunyacentral@activament.org o trucant-nos al 609 96 01 50 o al 660 30 42 29. Encantats de col·laborar!

Comentarios: